HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Temiz Doğa Temiz Nefes

07-01-2022 17:59
Temiz Doğa Temiz Nefes






TEMİZ DOĞA-TEMİZ NEFES
Sloganı ile 2021 yılında geri dönüşüm fabrikamızı faaliyete geçirdik. Fabrikamızda atık toplama merkezlerinden toplanan plastiği geri dönüşüm sürecinde işleyerek günlük 32 ton PP granül yapıyoruz. PP Granüle laboratuvarımızda verilen onay ile Modalife Plastik fabrikamızda sandalye, masa ve mobilya ara ekipman üretimimizde ek hammadde olarak kullanmaktayız Geri dönüşüm faaliyetlerimiz ile yıllık 60 bin ailenin ihtiyacına eş değer enerji ve 39 bin varile eş değer petrol tasarrufu ile çevreye ve ekonomiye katkı sağlıyoruz.





Ağaçlar Havayı Temizler

Ağaçlar karbondioksiti azaltarak doğaya oksijen verir. Doğadaki havanın daha temiz olmasını sağlar. Böylece doğanın dengesi korunmuş olur.

Oksijen Üretir

Ağaçlar karbondioksit tüketerek oksijen salgılar. Bu da oksijene ihtiyaç duyan tüm canlılar için hayati öneme sahiptir. Toprağın Verimliliğini Arttırır Bir bölgede yer alan ağaçlar o bölgede toprağın oluşumunu da hızlandırmaktadır. Toprağın humus oranını arttıran ağaçlar doğa için vazgeçilmez bir konumda yer almaktadır.

Meyve Üretir

Ağaçlar pek çok canlı için besin kaynağı olarak bilinmektedir. Sadece tek bir tip meye değil pek çok meyve üreterek beslenme ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılarlar.



Enerji Tasarrufu Yapar

Özellikle yaz aylarında ağaçlar havayı serinletirler. Böylece havanın daha fazla serin olması için ekstradan bir enerjiye ihtiyaç duyulmaz.

Su Tasarrufu Yapar

Ağaçlar aynı zamanda mevcut suyu da korur. Böylece su tasarrufu yapılmış olur. İnsanların yaşaması için gerekli olan suyun tasarrufunu yaparlar.

Ultraviyole Işınlardan Korur

Ağaçlar ise bu ışınları insanlardan korur. Bundan dolayı ağaçların insanlar için faydasının epey fazla olduğu söylenilebilir. Böylece insanların hastalıkları yaşamasının da önüne geçilmiş olur. Doğanın döngüsünü sağlayan ağaçların varlığı hepimiz için önemlidir.

Ekolojik Denge

Ağaçlar hem doğaya hem de insanlara pek çok faydası bulunan canlılardır.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.