HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çocuk Odasından Genç Odasına Geçişte 10 Pratik Öneri

Çocuk Odasından Genç Odasına Geçişte 10 Pratik Öneri
İşte çocuğunuzun odası için uygulayabileceğiniz 10 pratik yenilik:

1- ODASINI EN SEVDİĞİ RENGE BOYAYIN
Açık mavi, sarı, açık pembegibi boyalardansa,çocuğunuzun odasını en sevdiği renge boyamak her sabah çok daha neşeli ve enerjik uyanmasını sağlayacaktır.

2- SES YALITIMI
Büyümek aynı zamanda daha çok ders daha çok sınav demek. Bu nedenle çocuğunuzun sessiz bir ortamda çalışabilmesi için odasına ses yalıtımı yaptırmayı düşünebilirsiniz.

3- DAHA BÜYÜK BiR YATAK, DAHA GENİŞ BİR GARDIROP
E, genç bir çocuğun ebeveyni olmak öyle kolay değil. Boyu attıkça eski yatağına sığamayacak, giysileri dolaplardan taşacak. Bunun için daha büyük bir yatak ve daha geniş bir gardırop almanız şart.

4- ODAYI BÜYÜK GÖSTERECEK UFAK TEFEK HİLELER
Çocuğunuz büyüdü, serpildi. Yat akları, dolapları da onunla birlikte büyüdü. Eğer çocuğunuz hala aynı odayı kullanıyorsa ona küçüklüğünde kocamanmış gibi gelen odasına sığmamaya başlayacaktır. Bunun için odasındaki eşyaların yerini değiştirerek veya fazlalıkları atarak odada daha fazla alana sahip olabilirsiniz.

5- KÜÇÜLENLERİ GERİ DÖNÜŞTÜRMEK
Evet evet, tam da çocuğunuzun eski tişörtlerini toz bezi yapmaktan bahsediyoruz. Çocuğunuzun artık içine sığamadığı giysilerden hala giyilebilecek halde olanları ihtiyaç sahiplerine bağışlayabilirsiniz.

6- ESKİ OYUNCAKLARI NE YAPMALI?
Çocuğunuz artık oyun çağını geçtiyse ve oyuncaklarının yüzüne bakmıyorsa hepsini bir
derneğe bağışlamayı düşünebilirsiniz.

7- KÖŞEYE BİR YERE UFAK BİR KOLTUK
Arkadaşlarını eve davet ettiğinde rahat edebilmeleri için çocuğunuzun odasına bir veya iki adet koltuk eklemeyi düşünebilirsiniz. Tabii koltu.k sığdıracakkadar yeriniz varsa…

8-TEMIZLEMESI KOLAY HALI
Malum, gençlik demek aynı zamanda bitmek tükenmek bilmeyen sınavlar demek. Ders çalışırken bir yandan da meşrubat, kahve veya çay tüketecek, belki de akşam yemeğini çalışma masasında yiyecek olan çocuğunuzun odaya kolay temizlenebilir bir halı serilmesi veya zeminin tamamen halıyla kaplanması mantıklı olabilir.

9- IŞIKLANDIRMA ÇOK ONEMLI
Çocuğunuzun odasında ders çalışacağını düşünerek çalışma masasını ışığı arkadan alacak şekilde konuşlandırabilir, odaya ekstradan masa lambası veya bir ayaklı lamba alabilirsiniz. 

9- GENÇ ODASI MODALIFE’TAN SORULUR
Birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekleriyle yüzünüzü güldüren Modalife genç odalarında da iddialı.

Her zevke uygun, şık ve modern genç odaları çocuklarınıza evlenip yuvanızdan uçuncaya dek eşlik edecek.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.