HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çocuk Odası Tasarlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

10-09-2021 11:32
Çocuk Odası Tasarlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Çocuk odası tasarlamanız gereken dönem geldiyse; çocuğun isteklerinden, sağlıklı ve kullanışlı bir yapıda olmasına kadar birçok ayrıntıyı göz önünde bulundurarak tercihlerinizi yapmalısınız. Çocuk odası hazırlığı zaman ve zahmet isteyen, aynı zamanda da özen gösterilmesi gereken bir iştir. Çocuk odası, genç odası yetişkinlerin odaları için tercih edecekleri dizayndan çok daha farklı olabilmektedir. Çocuk odası tercihlerinde öncelikli kriter, çalışma ve dinlenme alanı olarak kullanışlı bir yapıda olmaları yönündedir. Genç odası dekorasyonunda, kişinin karakteristik özelliklerini yansıtacak şekilde olması gerekliliği de atlamamanız gereken noktalardan.

 

 

Yüksek enerjiye sahip, canlı renk kullanımı gençler için daha rahat edebilecekleri bir etki bırakabilmektedir. Genç odaları, gençler için hem çalışacakları çalışma odası, hem oturdukları oturma alanı, hem de uyuduğu yatak odası durumda olabilmektedir. O yüzden genç odasının kullanışlı yapıda olması fazlasıyla önem taşımakta ve bütün bunlar göz önünde bulundurularak tercihler yapılmalıdır. Genç odalarının, vazgeçilmez ve bulunması gereken yapılarından bir diğer önemli noktası da depolama seçenekleri açısından el verişli olmasıdır. Depolama alanından faydalanılması odada bir ferahlığa olanak sağlayacaktır. Sakin huzur veren oda yapıları yetişkinler için elverişli ve tercih sebebi olabilir, fakat gençler için daha eğlenceli, heyecan verici özgün tasarımların yer aldığı yenilikçi dekorasyonlar tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

 
 
 
 
 


Genç odası tercihlerinizde dikkat edilmesi gereken konuları ele aldık, alışıla gelmiş çizginin dışına çıkılması, yaratıcılığınızı devreye sokabilir ve bu yönde olumlu etkiler meydana getirebilir. Genç odasında mobilya tercihleri, odanın boyutuna göre mecburi seçimler ile de şekillenmektedir. Dar veya geniş alanlar, mobilya tercihlerinizde küçük veya büyük tercihlere yönelmenizi sağlayacaktır. Küçük alanlar için modüler mobilya kullanımı doğru tercih olabilir. Modüler mobilyalar ile mobilyanın bulunacağı alanı daha verimli bir şekilde kullanabilir, modern bir görünüm elde etmiş olursunuz. Modüler genç odaları, takım olarak hazırlanmakta fakat tekli ürün olarak, modüler ürün grubu içindeki seçenekleri ile de ayrı ayrı bir takım yapılması da tercih edilebilmektedir.

Çocuk odası, genç odası tercihlerinizde uygun fiyat, yenilikçi ve kullanışlı tasarımlara ulaşmak için tıklayınız...


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.