HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Evim Küçük Hayallerim Büyük Diyenlere Dekorasyon Tavsiyeleri

Evim Küçük Hayallerim Büyük Diyenlere Dekorasyon Tavsiyeleri
Günümüz şehir hayatında, apartman dairelerinde yaşam alanları gitgide daralıyor, metrekareler küçülüyor. Kendimize daha ferah alanlar yaratabilmek için ev dekorasyonunda, mobilya  seçiminde  ve yerleşiminde uygulayabileceğimiz birkaç örneği sizin için derledik.
Keyifli okumalar…

1-İşlevselliği ön planda tutun!
Odanın asıl kullanım amacını, kaç kişinin kullanacağını doğru belirleyin. Böylece hangi mobilyalara ihtiyaç duyduğunuzu ve nasıl yerleştireceğinizi iyi planlayabilirsiniz.

2-Odaklanın, odaklayın!
Odanızda bir odak noktası seçin. Bu büyük bir pencere, televizyon, şömine ya da tablo olabilir.

3-Televizyonu doğru uzaklığa yerleştirin!
Televizyon izleme mesafesi ferah bir alan yaratmada önemli. Bulunduğunuz odada televizyon izlemek isterseniz, oturduğunuz koltuk ile TV’nin mesafesi,  en az TV’nin genişliğinin üç katı olmalıdır.

4-Önceliği büyük parçalara verin!
Yatak, TV ünitesi, kanepe gibi büyük parçaların yerini önden belirleyip, daha küçük parçaları etrafına yerleştirmeye özen gösterin.

5-Yerleşime önem verin!
Simetrik bir yerleşim daha resmi bir ortam sağlarken asimetrik uygulamalar daha "rahat” bir hava verir. Bu, özellikle yemek odası için geçerlidir. Yemek odasında rahat bir yerleşim ve geniş hareket alanı için masa ve duvar arasında en az 120 cm’lik bir boşluk bırakmaya özen gösterin.

6-Mesafe bırakın!
Mobilyanızı duvardan 5-10 cm mesafe bırakarak yerleştirin. Bu, sanki olduğundan daha da geniş bir alan varmış algısı verecektir.

7-Yansıtın gitsin!
Odanın stratejik noktalarına yerleştirilen dikey aynalar hem alanı olduğundan geniş gösterir hem de mevcut ışığı yansıttığı için daha aydınlık ve ferah bir görünüm sağlar.

8-Alçak asın!
Resimleri ve fotoğrafları olması gerekenden biraz daha alçağa asın. Böylece daha yüksek bir tavan algısı yaratabilirsiniz.

9-Işığı bölün!
Tepede tek bir büyük aydınlatma kullanmak yerine, ışığın kaynağını bölmeyi deneyin. Ayaklı lambaderler, masa lambaları ve aplikler, gözün odanın etrafında dolanmasını sağlayacak ve alanı olduğundan büyük gösterecektir.

10-Doğru seçimi yaptığınızdan emin olun!
143 şube sayısı, 14 lojistik deposu, 2000’e yakın çalışanı ile ezber bozan mobilyacı Modalife, tecrübesiyle, bilgisiyle, üretim gücüyle

hem evlenenler hem de evini yenileyenlere yüzlerce hesaplı ve kaliteli seçenek sunuyor.

Her metrekareye, her tarza ve her bütçeye uygun alternatifler Modalife mağazalarında sizi bekliyor Bir bardak sıcak çayımızı içerken, birlikte evinize ve kesenize göre seçim yapmaya ne dersiniz?
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.