HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Baharı Tertemiz Karşılayın:Bahar Temizliğine 10 Pratik Öneri

Baharı Tertemiz Karşılayın:Bahar Temizliğine 10 Pratik Öneri
Bahar geldi çattı! Dallarda kuşlar cıvıldar, bahçelerde çiçekler açarken evine özen gösteren hanımları bir bahar temizliği telaşıdır sardı. Temizlik rutininizde gerçekleştirebileceğiniz ufak tefek değişikliklerle evinizi çok daha kısa sürede pırıl pırıl yapabilir, bahar güneşi gibi parıldayan bir salona ve yatak odasına, lavanta kokulu mutfak ve banyoya sahip olabilirsiniz.

İşte baharı mis kokulu ve ışıl ışıl bir evle karşılamanız için yapmanız gerekenler:

1- Önce Fazlalıklar!
Bahar ayı birçok kültürde yenilenmeyi ve yeni başlangıçları temsil eder. Siz de bu fırsattan
istifade nicedir atamadığınız fazla eşyaları ve giysileri ayıklayabilir, tekrardan kullanılabilecek olanları da ihtiyaç sahiplerine verebilirsiniz.

2- Her Şey İlk Önce Bir Toz Bulutuydu!
Temizlik toz almayla başlar. Yalnız toz almaya başlamadan önce kirli çamaşırınız varsa çamaşır makinesine, bulaşıklarınız biriktiyse de bulaşık makinesine atın. Böylece siz toz alırken, bir yandan da elektronik ev aletlerinizin eli boş durmamış olur.

3- Süpürme Zamanı!
Tozunuzu aldıktan sonra her yeri köşe bucak süpürün. Bahar geldi, etraf da aydınlık ne de olsa; kışın gözünüze takılmayan gizli saklı yerleri de bir güzel elektrikli süpürgeyle alın.

4- Her Yeri Pırıl Pırıl Yapın!
Kullanmadığınız giysi ve eşyalardan kurtuldunuz. Çamaşırı ve bulaşığı da aradan çıkarttınız. Evi de süpürdünüz. şimdi ise geriye yerleri bir güzel silmek kalıyor.

5- Değişim Zamanı!
Yıllardır "Şu koltuk şurada durmasa keşke…” diyor ancak salonunuzun şeklini değiştirmeye bir türlü cesaret edemiyor musunuz? Hazır gereksiz eşyalarınızdan da kurtulmuşken evinizin şeklini şemalini’de dilediğiniz gibi değiştirin.

6- Banyo Ve Mutfağa Hücum!
Banyo ve mutfak evin en fazla bakım ve temizlik gerektiren yerlerinin başında geliyor. Siz de yeniden dekore ettiğiniz salonunuzun kanepesinde bir yorgunluk kahvesi içtikten sonra mutfak ve banyoyu temizlemeye başlayabilirsiniz.

7- Bozuk, Kırık Ne Varsa Ayrıştırın!
Mikserinizin bir kolu çalışmıyor veya banyonuzdaki sıcak su musluğu ters yönden mi açılıyor? Canınızı sıkan ancak arkanızı döndüğünüz an unuttuğunuz bu ufak tefek aksaklıkları not alın ve en kısa zamanda tamir ettirin.

8- Elektrikli Eşyalar Da Bakım ister!
Fırınınızı, bulaşık makinenizi, ocağınızı bir güzel temizleyin. Buzdolabınızı ve derin
dondurucunuzu boşaltın, buzlarını çözün ve anti bakteriyel temizleyicilerle temizleyerek bahara tertemiz bir başlangıç yapın.

9- Ufak Dokunuşlarla Büyük Farklar Yaratın!
Oturma odanızdaki sehpanın üzerine koyacağınız bir vazo, koridorunuzu süsleyecek güzel bir tablo, yatağınızın başına, komodininizin üzerine konduracağınız ufak bir mum ile yaşam alanlarınız şenlenecektir.

10- Gerçek Bir Bahar Yeniliği İçin Modalife’ı Seçin!
Modalife’ın birbirinden güzel ve hesaplı yatak odası, koltuk takımı ve yemek odası seçenekleriyle baharı baştan aşağı yenilenerek karşılayın.

Modalife yeni evlilere özel düğün paketleri ve evini yenilemek isteyenlere kaliteli, dayanıklı ve birbirinden şık seçenekleri fabrikadan halka en uygun fiyatlı şekilde sunuyor.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.